Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

24 / 24 SERVICE
(+32) 2 481 51 71

Voor uw bedrijf, voor onze planeet

Een reëel alternatief voor traditionele brandstoffen dient ten minste even goed als diesel te zijn in termen van prestaties, nuttige lading en wendbaarheid. Om het pleit te winnen dient het ook dezelfde, of betere, totale eigendomskosten (TCO) te kunnen waarborgen.
Wij hebben dit alternatief.

NEW STRALIS NP is het eerste gas-aangedreven voertuig ontworpen voor vervoer over lange afstand. Het is uitgerust met een 400 pk motor, heeft dezelfde nuttige lading als een gelijkwaardige dieseltruck en is, met zijn autonomiebereik tot 1.500 km, in staat van Madrid naar Frankfurt te rijden zonder brandstof bij te tanken.

STRALIS NP betekent business. Voor langeafstand- missies kan het (afhankelijk van de brandstofprijs) een winstgevende optie zijn bij 120.000 km/jaar en aanzienlijke besparingen opleveren bij grotere afstanden.

STRALIS NP betekent zekerheid in het zicht van beperkende maatregelen die toegang tot stadscentra en enkele alpenpassen aan banden gaan leggen voor dieselvoertuigen. STRALIS NP betekent nieuwe kansen, nu de vraag voor schone voertuigen zich verspreidt over Europa – van grote detaillisten tot de energiesector, van automotive tot de voedsel- en drankenindustrie.

VOOR ONZE PLANEET

Broeikasgassen en verontreiniging vormen een probleem waaraan we ons niet kunnen onttrekken en waarvoor we geen oude oplossingen kunnen aandragen. Om vrachtvervoer duurzaam te maken zijn nieuwe paradigma’s noodzakelijk.
Op basis van 25 jaar voortdurende verbetering, slagen de IVECO NATURAL POWER voertuigen erin de ecologische voordelen van aardgas te maximaliseren.

 

Aardgas is de meest omgevingsvriendelijke brandstof voor inwendige verbrandingsmotoren en levert significante voordelen op voor het milieu:
• het verbetert de plaatselijke luchtkwaliteit, door eliminatie van nagenoeg alle vervuilende elementen (-70% NOx, -99% PM, -90% NMHC t.o.v. EURO VI emissiegrenzen),
• het verlaagt de globale opwarming door een significante vermindering van CO2 emissies (ongeveer -15% in vergelijking met een diesel-equivalent en tot -95% met biomethaan),
• en levert een drastische vermindering op van geluidsvervuiling in stadscentra en bij nachtritten.

 

Om deze redenen ondersteunen de Europese autoriteiten een snelle ontwikkeling van het gasdistributienet, dat in 2025 gerealiseerd moet zijn, met een onderlinge afstand tussen de tankstations van niet meer dan 150 kilometer voor CNG en 400 kilometer voor LNG.
Aardgas is gereed voor de doorbraak.
Bent u gereed voor gas?

Contacteer ons

© 2018 | Brussels Truck Center | Zone Maalbeek: Rijshout,1702 Groot-Bijgaarden | T: 02 / 481 51 71 | F: 02 / 481 51 70 | BE 0464.896.155 | M: [email protected]