Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

24 / 24 SERVICE
(+32) 2 481 51 71

Magazijn en werkplaats

De zorg van uw bedrijfsvoertuig/bus wordt alleen aan hoog-opgeleide technici toevertrouwd.  Ons streven naar perfectie staat borg voor een minimale tijdsbeslag van de herstelling.

Daarom is het belangrijk dat onze medewerkers technisch helemaal bij zijn. Constante scholing en bijscholing is een basisbegrip.

Geschikte testapparatuur zijn onontbeerlijk voor een correcte diagnose en onderhoud. Onze werkplaats is dan ook uitgerust met de nieuwste apparatuur, waaronder het Easy diagnosetoestel, een remmentestbank, tachobank enz.

Wij staan dan ook garant voor het onderhoud/herstelling van het hele Iveco gamma.
Bestelwagen, Vrachtwagen, Trekker, Lijn Bus, Coach.

Onze originele onderdelen bieden een antwoord op jullie behoeften voor zowel de oudere als de nieuwe voertuigen.  Het is de beste keuze op het gebied van kwaliteit, garantie en onderhoud.

Daarbij beschikken we over een gevarieerd aanbod van accessoires op maat, die u meer comfort, veiligheid en efficientie kunnen bieden.

Voor zowel Bus als Truck hebben we dan ook steeds de meest gangbare onderdelen in huis. 

Tevens kunnen we rekenen op de voorraad van de centrale magazijnen van Iveco waarbij de onderdelen s nachts aangeleverd worden.

Naast de nieuwe en originele onderdelen hebben we ook een ruilgamma (Reman) ter beschikking.

Reman onderdelen zijn originele onderdelen met dezelfde voordelen en garantie als nieuwe. 

Het ideale aanbod voor herstellingen aan voertuigen, als we rekening houden met het budget en het milieu.

Bestelwagen ouder dan 6 jaar?  Dan kunnen we u ook alternatieve oplossingen aanbieden.
= Value Line.

Met Value Line hebben we de mogelijkheid om kostenverlagend uw oude voertuigen in optimale conditie te houden, met behoud van de restwaarde van het voertuig.

Rekening houdend met hoge kwaliteitsnormen en veiligheid.

Als erkend herstelpunt van Dhollandia laadbruggen staan we ook garant voor deze herstellingen en beschikken we natuurlijk over de nodige wisselstukken.

Dhollandia laadkleppen en liften worden verdeeld in meer dan 50 landen wereldwijd, via een toegewijd en professioneel netwerk.

Uiteraard kan u met uw getrokken materieel bij ons terecht want ook voor uw opleggers en aanhangwagens leveren wij een full-service pakket af.

Al jaren zijn wij erkend als installateur van zowel analoge als digitale tachografen, alsook voor het ijken van snelheidsbegrenzers.

Onze werkplaats is uitgerust met de nodige apparatuur om de airco van uw voertuig te controleren en/of bij te vullen.

De airco zorgt niet alleen voor koude lucht, maar regelt ook de temperatuur, de vochtigheid en de zuiverheid van de lucht in uw voertuig.

Een vraag over mobiele communicatie, car-audio, navigatiesystemen, dode hoek camera’s enz., wij helpen u graag.

24-uur service; Buiten onze ruime openingstijden, kunt u steeds rekenen op onze 24-uur service, zelfs op zon- en feestdagen.

Met IVECO Assistance Non-Stop kunt u de klok rond rekenen op ondersteuning, om uw bedrijf aan het werk te houden en stilstand tot een minimum te beperken.  Pech?  Technische problemen?  Bel gewoon ons nummer.

Elements.  Onderhouds en reparatiecontracten, verlengde garanties.
Personaliseer uw service.

Door uw voertuig in optimale conditie te houden, verbetert u uw prestaties op de weg en vermindert u de kans op stilstand.  Om u de service te bieden die u nodig heeft, kunnen we u een reeks aangepaste serviceprogramma’s op maat van uw behoefte uitwerken.

© 2017 | Brussels Truck Center | Zone Maalbeek: Rijshout,1702 Groot-Bijgaarden | T: 02 / 481 51 71 | F: 02 / 481 51 70 | BE 0464.896.155 | M: [email protected]