Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

24 / 24 SERVICE
T:(+32) 2 481 51 71


NIEUWE DAILY. EEN NIEUWE GENERATIE MINIBUSSEN.
Een minibus die tegemoetkomt aan de meest uiteenlopende types van personenvervoer
De NEW DAILY Minibus biedt alle voordelen van de NEW DAILY: een nieuwe architectuur, nieuwe, langere wielbases, een nieuw koetswerk- en interieurdesign met verbeterde zitpositie en een ergonomisch dashboard.

De Daily Minibus voldoet aan alle behoeften op het gebied van personenvervoer dankzij de verschillende uitvoeringen:

– DAILY TOURYS (Toeristische inzet)
– DAILY LINE (Intercity)
– DAILY CITYS (Stadsvervoer)

Allemaal staan ze aan de top van hun klasse wat comfort, efficiëntie en veelzijdigheid betreft. Het comfort van de inzittenden wordt verzekerd door de nieuwe, moderne uitrusting ontworpen om zelfs tijdens lange ritten een hoogstaand comfort te verzekeren: een verbeterde airconditioning en luchtverdeling en de toepassing luchtvering.

De NEW DAILY Minibus is uitgerust met een nieuwe radiogeneratie met moderne infotainmentsystemen, Bluetooth-verbinding en navigatiesysteem (IVECONNECT).

De ecologische motoren (EuroVI-diesels en CNG) verhogen de betrouwbaarheid en prestaties en dringen de gebruikskosten terug. De verschillende personaliseringsmogelijkheden voldoen aan alle wensen van de inzittenden en op het gebied van service.

Oplossingen met dubbel of enkel glas en diverse types van elektrische schuifdeuren zijn optioneel verkrijgbaar. De nieuwe topversie van het gamma (6,1 ton) biedt plaats aan maar liefst 22 passagiers MINIBUS plus de bestuurder en een klapstoel. Dat is een record voor een standaardvoertuig in deze klasse. De nieuwe wielbasis van 4.100 millimeter biedt 30 procent meer bagageruimte dan voorheen(tot 2,5 m³ aan bagage).Download / Bekijken: Download hier

Download 2 / Bekijken: Download hier