Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

24 / 24 SERVICE
T:(+32) 2 481 51 71


De NIEUWE STRALIS verzet de bakens voor productiviteit en winstgevendheid met een compleet pakket grensverleggende functies, technologieën en services op maat toegesneden voor elk transportbedrijf.

De twee modellen van de nieuwe serie leveren prestaties, hoge efficiëntie en lage emissies voor elke missie:
• NIEUWE STRALIS voor regionale en stedelijke missies en lichte bouwwerkzaamheden
• en de NIEUWE STRALIS XP voor langeafstand-transporten.

De NIEUWE STRALIS aandrijflijn is volledig opnieuw ontworpen, van de motor tot de banden; hij biedt een nieuwe elektrische en elektronische architectuur, een nieuwe transmissie – de beste in zijn categorie -, een nieuwe achteras en achterwielophanging en introduceert de laatste generatie GPS voorspellingsfuncties en specifieke functies voor verbetering van de brandstofbesparing en duurzaamheid.

Alle nieuwe functies en upgrades zijn gericht op maximalisatie van productiviteit en rendement van modale transportbedrijven, en zijn ontworpen in samenwerking met onze klanten.

Wij hebben het gedrag van onze trucks geobserveerd in echte werkomstandigheden en uiteenlopende missies geanalyseerd (lange afstand, regionaal en stedelijk) met hun kilometrage, commerciële snelheid, lading- en routeprofielen.

Op basis van deze omvangrijke gegevensverzameling hebben we voor onze klanten een volledige set geïntegreerde efficiency-verhogende oplossingen ontworpen waaronder een “TCO2 live” programma met een exclusief dienstenpakket:
• TCO2 SMART REPORT – wekelijkse rapporten over rijstijl en brandstofverbruik,
• TCO2 ADVIEZEN – adviezen voor brandstofbesparing,
• TCO2 RIJDEN – op besparing gerichte rijtraining,
• zowel als de exclusieve UPTIME-GARANTIE formule.

LANGE AFSTAND
De NIEUWE STRALIS XP is ontwikkeld voor langeafstand-missies en biedt oplossingen voor brandstof-efficiëntie, zoals SMART EGR, een geoptimaliseerde achteras-ratio, eco-banden en de nieuwe brandstof-adviesdiensten.
Het biedt ook het HI-CRUISE GPS-voorspellingssysteem, dat cruising, schakelen en eco-roll beheert door de rijparameters te integreren met de laatste GPS-kar teringstechnologie.

STADSVERKEER
NIEUWE STRALIS heeft de juiste oplossing gevonden voor alle missies voor gemeentediensten, lichte bouwwerkzaamheden en stadsleveringen dankzij de HI-STREET en HI-ROAD korte tot middelgrote cabines en een breed aanbod van lage-emissie en hoog koppel motoren met uiteenlopend vermogensbereik.

TRANSPORT VAN GEVAARLIJKE STOFFEN
De NIEUWE STRALIS is perfect uitgerust voor deze missies dankzij de technische oplossingen voor gewichtsvermindering en zijn conformiteit met de strenge vereisten van de ADR-overeenkomst.
Daarnaast biedt ons HI-SCR systeem een beslissend voordeel: geen actieve regeneratie en de lagere uitlaattemperatuur maken het de meest geschikte oplossing voor beperkt toegankelijke gebieden zoals luchthavens, schepen, tunnels, raffinaderijen en brandstof-overslaghavens.

REGIONAAL
De NIEUWE STRALIS biedt excellente brandstof-besparende prestaties ook op de middellange regionale route, dankzij een compleet pakket brandstof-efficiënte eigenschappen die volledig aansluiten op de voertuigconfiguratie en missie-kenmerken.
Het HI-CRUISE GPS-voorspellingssysteem wordt standaard in de NIEUWE STRALIS XP, geleverd en kan als optie voor de NEUWE STRALIS worden gespecificeerd.Download / Bekijken: Download hier

Download 2 / Bekijken: Download hier