Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

24 / 24 SERVICE
T:(+32) 2 481 51 71


​De 4×2-uitvoering van de nieuwe Eurocargo is uitgebreid met een uitvoering met permanente aandrijving van alle wielen met een GVW van 11,5 en 15 t en wielbases van 3.240 tot 4.150 mm.

Beschikbaar met een dagcabine of slaapcabine met een standaard dak, is de New Eurocargo 4×4 standaard uitgerust met een sleepinrichting voor- en speciale beschermingen voor off-road gebruik: stalen bumpers, koplamproosters, radiateurbescherming en twee scharnierende opstappen. Hij is beschikbaar met parabolische of semi-elliptische bladveren en in uitvoeringen met enkel- of dubbellucht.

Tector 7-motoren zijn beschikbaar met vermogensvarianten van 220, 250 tot 280 pk, gekoppeld aan handgeschakelde 6-versnellingsbakken. Een PTO kan in de versnellingsbak worden geïntegreerd.

De nieuwe Eurocargo 4×4 heeft ook een versie met een automatische versnellingsbak.

De nieuwe Eurocargo 4×4 is uitgevoerd met on- en off-road reductie. De 2-versnellings verdeelbak levert tractie aan de voor- en achterassen via een langs- differentieel. De drie differentiëlen kunnen gesperd worden door de bestuurder (standaard) om tractie te garanderen onder alle omstandigheden. Het elektropneumatische systeem schakelt het sperren automatisch uit als het voertuig sneller rijdt dan 25 km/u.

De indrukwekkende stuurhoek (van 40 tot 48 graden, afhankelijk van de gemonteerde banden) zorgt voor een uitstekende manoeuvreerbaarheid, zelfs op bouwterreinen.Download / Bekijken: Download hier

Download 2 / Bekijken: Download hier