Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

24 / 24 SERVICE
T:(+32) 2 481 51 71


De bestelwagen met zakeninstinct

Even sterk, veelzijdig en efficiënt als altijd. Bovendien introduceert dit voertuig, trouw als hij is aan zijn zakeninstinct, nieuwe functies die hem een nog betere partner voor uw bedrijf maken.
De Daily Euro 6 biedt innovatie en technologie om u te helpen bij een efficiënt beheer van uw voertuig, en de lagere totale bedrijfskosten dragen bij aan een gezond nettoresultaat voor uw bedrijf. De Euro 6-motoren zijn schoon en efficiënt en vormen een toevoeging aan uw duurzame referenties.

En er wordt ook aan de bestuurders gedacht: de cabine is comfortabeler en stiller dan ooit, en met de HI-MATIC-versnellingsbak ontdekken bestuurders de betekenis van absoluut rijplezier. De Daily Euro 6 introduceert ook een nieuw connectiviteitsniveau, dat uw mobiele apparaat volledig in het voertuig integreert, zodat het uw zakenpartner en rij-assistent wordt.

Het grootste assortiment in deze branche is nog groter geworden om te voldoen aan de steeds veranderende en de zich almaar uitbreidende eisen van uw bedrijf en van transportbedrijven in de hele wereld.

De Daily Euro 6 is de perfecte partner met een feilloos instinct om vooruit te lopen op uw zakelijke behoeften en om, jaar na jaar, met de oplossing te komen als u deze nodig hebt.Download / Bekijken: Download hier

Download 2 / Bekijken: Download hier