Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

24 / 24 SERVICE
T:(+32) 2 481 51 71

  • IVECO komt met een dealerspecialisatieprogramma om zijn klanten een superieur serviceniveau te kunnen bieden door middel van de introductie van IVECO Truck Stations
  • IVECO Truck Stations liggen langs de belangrijkste Europese transportroutes en garanderen een snelle en efficiënte service
  • De service in elk Truck Station wordt geleverd door een team van hoogopgeleide en ervaren IVECO-technici met de meest geavanceerde diagnosegereedschappen
  • IVECO Truck Stations zijn makkelijk te vinden met de Dealer Locator-app die ook 24/7 contact kan maken met Assistance Non-Stop, de IVECO Non-Stop mobiele app of het on-board telematicasysteem van het voertuig
  • Truck Stations werken met IVECO’s Uptime-garantie, de belofte van het merk voor de eigenaren van de New Stralis XP en NP.

Groot-Bijgaarden, 5 april 2017

IVECO is een accreditatieprogramma gestart voor zijn dealernetwerk, waarmee de dealers een gespecialiseerde en uiterst efficiënte werkplaats kunnen inrichten die geheel is toegesneden op de specifieke behoeften van zware trucks om zo een IVECO Truck Station te worden. Deze dealervestigingen moeten aan een groot aantal strenge eisen voldoen op allerlei gebieden, zoals de opleiding van een team van technische experts, ruimere openingstijden en een maximale beschikbaarheid van onderdelen.

IVECO is bezig een netwerk van 250 Truck Stations op te zetten over heel Europa, om ervoor te zorgen dat er altijd een in de buurt is van de truckchauffeur, zodat deze overal snel toegang heeft tot het volledige servicepakket van het dichtstbijzijnde IVECO Truck Station. Via IVECO Truck Stations kan de klant ook volop profijt trekken uit de IVECO Uptime-garantie, de belofte van het merk aan alle eigenaren van de New Stralis XP of NP, de TCO2-kampioenen.

Bij IVECO Truck Stations worden de reparaties uitgevoerd door gespecialiseerde, hoogopgeleide en ervaren IVECO-technici die gebruikmaken van de meest geavanceerde diagnosegereedschappen. Bij IVECO Truck Stations zijn de noodzakelijke reserveonderdelen gegarandeerd beschikbaar dankzij IVECO’s efficiënte voorraadbeheer en logistiek. Hierbij wordt gebruikgemaakt van geavanceerde programma’s zoals Parts Retail Inventory Management en het nieuwe Dealer-to-Dealer bestelsysteem dat ervoor zorgt dat de juiste onderdelen op de juiste tijd op de juiste plaats worden afgeleverd voor de zware truck-klanten.

Voor IVECO Stralis XP en NP is er een speciale ‘spitsstrook’ waardoor zij voorrang krijgen als zij technische ondersteuning nodig hebben. En Truck Stations doen meer dan het ondersteunen met typische werkplaatsactiviteiten. Zo bieden zij mogelijkheden voor bandenservice en is er een wasstraat voor trucks. Truck Stations hebben ook arrangementen met lokale hotels voor accommodatie, inclusief transfer van en naar het dealerbedrijf. Om ervoor te zorgen dat deze hoge serviceniveaus gehandhaafd blijven, wordt elk Truck Station jaarlijks onderworpen aan een audit om zijn certificering te behouden.

Truck Stations in heel Europa hebben ruimere openingstijden, zodat chauffeurs binnen deze uren contact kunnen opnemen met het Truck Station via het gratis Assistance Non-Stop telefoonnummer, de IVECO Non-Stop mobiele app of het on-board telematicasysteem van het voertuig. De route naar het dichtstbijzijnde Truck Station kan worden aangegeven op een smartphone of tablet met de Iveco Dealer Locator-app, die de positie van de chauffeur bepaalt en de te volgen route aangeeft met zijn navigatiefunctie.

Pierre Lahutte, Iveco Brand President, zegt hierover: “Het is onze ambitie om onze klanten de beste service te bieden in combinatie met onze Uptime-garantiebelofte. Met het Truck Station-project willen we een gespecialiseerd servicenetwerk creëren voor zware trucks langs de belangrijkste transportcorridors in Europa. Via dit project gaan we ons serviceniveau voor eigenaren van zware trucks verbeteren. We zijn druk bezig met het aanwijzen van meer servicepunten als Truck Stations en willen er over heel Europa verspreid 250 inrichten.”

Overzicht van Iveco Truck Station-service:

Topkwaliteit reparaties: Ervaren IVECO-technici met de meest geavanceerde diagnosegereedschappen

Topkwaliteit medewerkers: Beste truckverkoop- en serviceteams

Ruimere openingstijden: Altijd bereikbaar

Nabijheid: Gelegen langs de belangrijkste transportroutes

Beschikbaarheid van onderdelen: Specifieke planning garandeert het juiste reserveonderdeel op de juiste plaats

Spitsstrook: Voorrang bij technische ondersteuning

Extra services: Banden, truck wasstraat, samenwerkende hotels en nog veel meer.